NIEUWE COLLECTIE VERSIERD MET KRISTALLEN VAN SWAROVSKI®

Met trots presenteren we onze nieuwe collectie die versierd is met kristallen van Swarovski®. De keuze voor Swarovski kristallen voor onze speciale one-of-a-kind samenwerking met Lottie Fry was essentieel om de wereldkampioene de glans te geven die ze verdient. De kristallen details op alle stijlen zijn gemaakt om je te laten stralen als een professional, waardoor je een luxe en elegante uitstraling krijgt in de arena. Of je nu de nieuwe rijbroek, het showjack of het t-shirt draagt, je zult stralen als Lottie Fry.

 • Over Swarovski®

  Swarovski is sinds 1895 het topmerk voor fijne kristallen versieringen. Het wordt erkend voor zijn innovatieve uitmuntendheid en voor zijn samenwerkingen met ontwerpers en merken van wereldklasse uit de mode-, sieraden-, accessoire-, interieur- en verlichtingsindustrie.

  De kristallen van Swarovski zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, effecten, vormen en maten en bieden ontwerpers een ongeëvenaard palet aan inspiratie die voortkomt uit een passie voor detail en zeer nauwkeurig slijpwerk. Deze kostbare ingrediënten verlenen een verfijnde glamour aan alles wat ze verfraaien en worden geproduceerd volgens de baanbrekende loodvrije* Advanced Crystal-standaard.

  *Kristalglas en alle andere materialen die 0,009% of minder lood bevatten. Het keurmerk 'Crystals from Swarovski', dat een geavanceerd traceersysteem met een uniek identificatienummer bevat om de authenticiteit te versterken, stelt klanten in staat om producten te onderscheiden die met echte Swarovski-kristallen zijn versierd.

  Swarovski is al meer dan 120 jaar een familiebedrijf met waarden die geworteld zijn in integriteit en uitmuntendheid en staat zowel bekend om zijn ethiek als om zijn kunstzinnigheid en innovatieve flair. Onze oprichter, Daniel Swarovski, was van mening dat een bedrijf niet alleen het welzijn van zijn medewerkers, maar ook dat van het milieu en de samenleving als geheel in het oog moet houden. Zijn visie inspireert ons vandaag de dag nog steeds. Voor een wereldwijd bedrijf in deze moderne tijd betekent dit dat we een grotere rol in de maatschappij moeten spelen en ervoor moeten zorgen dat ons bedrijf verantwoordelijk en doelgericht handelt.

  Swarovski® is een geregistreerd handelsmerk van Swarovski AG.