SUMMER UPDATE 2024

Vol met spannende nieuwtjes, is deze collectie ontworpen met intentie en zorg, elk materiaal en elk detail gekozen voor de langdurige kwaliteit die je kent van Kingsland. Het grootste nieuws dit seizoen is onze nieuwe rijbroek met Tanatex® Insect Proof technologie die ruiters beschermt tegen teken, vliegen en muggen. Ook presenteren we met trots onze nieuwe stijlen versierd met kristallen van Swarovski®.

 • KLJess Bodystocking

  Ontworpen als bodystocking voor een naadloze pasvorm onder wedstrijdjassen. Dit showshirt is versierd met kristallen van Swarovski®, die een fonkeling aan de kraag toevoegen.

  Bekijken 
 • KLJolina T-shirt

  Dit T-shirt heeft een eenvoudige elegantie en is versierd met Swarovski-kristallen. Het is gemaakt van 100% katoen, voelt zacht aan en heeft een comfortabele, losse pasvorm.

  Bekijken 
 • KLKerry

  Rijbroek met Tanatex® Insect Proof-technologie, die je beschermt tegen muggen en teken. Dit kledingstuk is versierd met kristallen van Swarovski®.

  Bekijken 
1 van 3

VERDER DAN RIJKLEDING

Deze collectie gaat verder dan paardrijkleding; het omarmt paardrijden als een levensstijl.

De paardensport is meer dan alleen in het zadel zitten. Het is een levensstijl vol gemeenschap, dieren en natuur, het hele jaar door. Dit is de filosofie achter onze Summer Update collectie, en dit seizoen wil je onze nieuwe stijlen niet missen.

VERSIERD MET KRISTALLEN VAN SWAROVSKI®

Met trots presenteren we onze nieuwe collectie versierd met kristallen van Swarovski®. De keuze voor Swarovski kristallen voor onze speciale one-of-a-kind samenwerking met Lottie Fry was essentieel om de wereldkampioene de glans te geven die ze verdient. De kristallen details op alle stijlen zijn gemaakt om je te laten stralen als een professional, waardoor je een luxe en elegante uitstraling krijgt in de arena. Of je nu de nieuwe rijbroek, showjas of t-shirt draagt, je zult stralen als Lottie Fry.

TANATEX® INSECTENWERENDE TECHNOLOGIE

De Kingsland rijbroek van dit seizoen is van een hoger niveau, met Tanatex® Insect Proof technologie die ruiters beschermt tegen teken, vliegen en muggen. Het gebruik van deze moderne technische stof met anti-muggen behandeling is een combinatie die nog nooit eerder is gezien in de paardensport industrie. De nieuwe rijbroek is gemaakt in een lichte zomer textiel versie, ademend met laser sneden en als iets compleet nieuws, ze hebben getapete naden. Met trots introduceren we KLKOA voor heren en KLKERRY voor dames.