Over Kingsland Equestrian

Meer dan twintig jaar geleden werd Kingsland Equestrian geboren uit het hart van een echte ruiter. Toen ze merkte dat de meeste merken van paardrijkleding geen rekening hielden met de opvorderingen van de paardensport en degenen die dat wel deden - design over het hoofd zagen, nam Lin Kingsrød het op zich om een ​​van de eerste hoogwaardige, functionele en prachtig ontworpen producten voor de enthousiaste paardensport te creëren.

Tweeëntwintig jaar later is Kingsland een wereldleider op het gebied van paardensport- en lifestyle-kleding, en tot op de dag van vandaag creëert Kingsland kleding met kwaliteit, functionaliteit en design voorop.

Kingsland, een Noors merk, staat bekend voor zijn stijlvol en praktische kleding, waarbij klassieke ruitermode en eigentijds design worden gecombineerd - gebaseerd op het Noorse minimalisme en op een natuur geïnspireerde houding.

Als bedrijf worden we aangedreven door ruiters en leven we elke dag een paardenlevensstijl; omringd door de paarden en de sport waar we zo van houden.  Onze inspiratie en creativiteit wordt gevoed door paarden en is een integraal onderdeel van wie we zijn.

We houden dit altijd in gedachten terwijl we de klassieke paardensportstijl eren, seizoen na seizoen, met hoogwaardige materialen en exclusieve ontwerpen voor alle paardenliefhebbers en hun prachtige rijdieren.

Als een bedrijf dat zich toelegt op buitenactiviteiten, gaat Kingsland er prat op zich bewust te zijn van de impact op het milieu, waarbij duurzaamheid nu en voor altijd een prioriteit is.