Sociale verplichtingen

Bij Kingsland Equestrian hechten we veel belang aan het nakomen van onze sociale verantwoordelijkheid en beschouwen mensen, het milieu en dieren als drie belangrijke prioriteiten.

Mensen

We zijn er trots op dat we kieskeurig zijn als het gaat om de rechten, levenskwaliteit en veiligheid van alle werknemers in onze productiefaciliteiten. En op deze locaties worden er strenge normen hanteren voor mens en milieu.

Omgeving

Bij Kingsland streven we ernaar alleen recyclebare verpakkingen te gebruiken en nooit onnodig afval te veroorzaken. We werken samen met producenten die transparante polybags gebruiken die gemarkeerd zijnmet recyclingsymbolen. Deze zakken zijn gemaakt van Polytelen (PE) of Polypropyleen (PP) met een zelfklevende sluiting om openen en hersluiten mogelijk te maken.

We gebruiken een natuurlijk product om silicagel anti-schimmel en vochtbescherming te verwijden; dit heeft dezelfde functie zonder nadelige milieu-impact.

Dierenwelzijn

Bij Kingsland ligt onze focus natuurlijk helemaal op dieren. En daarom is het misschien niet verwonderlijk dat we dierenwelzijn als een van onze topprioriteiten beschouwen.

We willen voorop lopen op het gebied van dierenwelzijnsnormen in de mode-industrie, en hoewel het voor de eindconsument niet altijd duidelijk is, zullen we altijd doen wat juist is, niet vanwege ons imago, maar omdat het juist is om te doen.