DE NIEUWE JUBILEUM BOMBER IS EEN FEEST.

IN 2024 IS HET 25 JAAR GELEDEN DAT KINGSLAND EEN REVOLUTIE TEWEEGBRACHT IN DE WERELD VAN DE PAARDENSPORT DOOR EEN GOED ONTWERP BESCHIKBAAR TE MAKEN VOOR VELEN. SINDSDIEN IS KINGSLAND UITGEGROEID TOT EEN LANGE LIJN VAN STIJLVOLLE EN FUNCTIONELE KLASSIEKERS.

DUURZAAM DESIGN.

DIT WORDT GEVIERD MET EEN SPECIALE EDITIE VAN ONZE KLASSIEKE BOMBER, IN EEN TIJDLOZE EN MODERNE ONTWERP.

ECHTE KWALITEIT EN EEN GOED ONTWERP RAKEN NOOIT UIT DE MODE.

AL 25 JAAR HEB JE MET KINGSLAND TIJDLOOS EN DUURZAAM DESIGN DAT EEN NATUURLIJK ONDERDEEL IS GEWORDEN VAN HET DAGELIJKS LEVEN - ZOWEL IN HET DRUKKE DAGELIJKSE LEVEN ALS OP DE HEEL SPECIALE DAGEN WAAROP WE HERINNERINGEN VOOR HET LEVEN CREËREN.

WINKEL NU

“I WANTEDTO CREATE USEFUL PRODUCTS FOR RIDERS. MANY IDEAS WERE RISKY, BUT MY TEAM AND IBELIEVED IN THEM.”


LIN KINGSRØD KINGSLAND FOUNDER

1999-2024

IN 1999 HERKENDE LIN KINGSRØD EEN GAT IN DE MARKT: MERKEN IN DE PAARDENSPORT RICHTTEN ZICH VOORNAMELIJK OP WEDSTRIJDDAGEN EN VERWAARLOOSDEN DE BEHOEFTEN VAN DE RUITERS TIJDENS HUN TIJD OP STAL, OM TE TRAINEN, TE HERSTELLEN OF GEWOON TE GENIETEN VAN MOMENTEN MET HUN PAARDEN IN DE NATUUR. OM HIER IETS AAN TE DOEN, ONTWIERP LIN EEN TECHNISCH BOMBERJACK DAT HET HELE JAAR DOOR GEBRUIKT KAN WORDEN.

 

LIN KINGSRØD, DIE EEN GROOT BORDUURSEL OP EEN MOUW EN EEN LOGOPATCH OP DE BORST HAD AANGEBRACHT, PLAATSTE EEN PRODUCTIEORDER VOOR 600 BOMBERJACKS. DE RESPONS WAS OVERWELDIGEND EN DE EERSTE PARTIJ WAS SNEL UITVERKOCHT OP LOKALE SHOWS. IN DE EERSTE TWEE JAAR OPEREERDE LIN VANUIT HAAR KELDER MET DE HULP VAN EEN VRIEND EN VERKOCHT 40.000 BOMBERJACKS.

LOTTIE FRY
KINGSLAND AMBASSADOR